Beal Mortex

Als het aankomt op stucwerkzaamheden is stukadoorsbedrijf N. Hak & W. v/d Schuur uw partner. Ons team bestaat uit ervaren, goed opgeleide en specialistische medewerkers die een professioneel eindresultaat garanderen. Echter, een oplevering van de werkzaamheden waarbij aan de hoogste standaarden voldaan word, uw wensen en eisen voorop stellend,

Lees meer

Buitengevelisolatie

Besparen op de energiekosten. Ook dat kan in zeer aanzienlijke mate bewerkstelligd worden dankzij de dienstverlening van stukadoorsbedrijf N. Hak & W. v/d Schuur. Naast dat wij u alle kans geven om gebruik te maken van onze stukadoorswerkzaamheden, spuitwerken en restauratiewerkzaamheden, zijn wij ook uw adres voor buitengevelisolatie.

Lees meer

Restauratiewerkzaamheden

De noodzaak van goed stucwerk laat zich ook gelden als het aankomt op restauratiewerkzaamheden. Als het gaat om monumentale panden laat het belang van professionaliteit in de werkzaamheden zich meten in de originele kwaliteiten. In andere woorden is het belangrijk dat de oorspronkelijke staat van bijvoorbeeld de lijsten en ornamenten in ere hersteld worden.

Lees meer

Stucwerkzaamheden

Of het nu gaat om nieuwbouw of een renovatie, goed stucwerk laat zich op meerdere gebieden gelden. Stucen is een klus die oppervlakkig eenvoudig lijkt, maar in de praktijk voorbehouden blijft aan vakkundige handen en een ervaren oog. Gladde egale muren zijn een voorwaarde voor een goed afgewerkt en mooi verzorgd uiterlijk van uw woning.

Lees meer

Stukadoorsbedrijf N. Hak & W. v/d Schuur

Bij ons is de klant koning. En dat merkt u onder andere aan de prijs/kwaliteit verhouding.

Over ons

Diensten

Beal Mortex
Buitengevelisolatie
Restauratiewerkzaamheden
Stucwerkzaamheden

Contact

Oosterstraat 3 - 1741 GH Schagen
06 - 254 822 69
info@h-vds.nl
Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur

© 2024 Stukadoorsbedrijf N. Hak & W. v/d Schuur. Alle rechten voorbehouden. Website door: MKBIA