Restauratiewerkzaamheden

De noodzaak van goed stucwerk laat zich ook gelden als het aankomt op restauratiewerkzaamheden. Als het gaat om monumentale panden laat het belang van professionaliteit in de werkzaamheden zich meten in de originele kwaliteiten. In andere woorden is het belangrijk dat de oorspronkelijke staat van bijvoorbeeld de lijsten en ornamenten in ere hersteld worden.

Dit is vanzelfsprekend, echter vereist dit doel vakkundige handen, kennis en ervaring zodat op alle gebieden aan de hoogste eisen voldaan zal worden in de uitvoering van de restauratiewerkzaamheden. Een combinatie van de oude ambachten en de nieuwste technieken die worden toegepast door vakmensen is een garantie voor succes. Bij stukadoorsbedrijf N. Hak & W. v/d Schuur heeft u toegang tot een team aan verschillende specialisten. Elk lid van ons team beschikt over ruime ervaring, heeft een goede relevante opleiding genoten en heeft zich in de praktijk bewezen. Dit geeft ons de vaardigheden om al uw restauratiewerkzaamheden op professionele en specialistische wijze te benaderen.

Doordat wij over een team beschikken dat individueel verschillende disciplines en specialismes heeft, kunnen wij een breed aanbod aan verschillende restauraties aan. Is er teveel schade om te restaureren dan kunnen wij u alsnog helpen door bijvoorbeeld met gebruik van klassieke ambachten een natuurgetrouwe kopie van het origineel te maken.

Ook voor nieuwbouwwoningen

Prachtig lijstwerk geeft een woning warmte en diepgang. Daarnaast maakt het uw woning uniek in haar uiterlijk en geeft het u de kans om werkelijk een eigen karakter te geven aan uw huis. Vaak denkt men dan aan monumentale panden. Men ziet dit echter ook steeds vaker in nieuwbouwwoningen.

Bij ons maakt het niet uit of het gaat om een monumentaal pand of nieuwbouw. Ook als het aankomt op uw lijstwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Bij de uitvoering van al onze dienstverlening kunt u rekenen op de voordelen die inmiddels synoniem zijn voor onze bedrijfsnaam. Uw wensen en eisen zijn onze eerste richtlijn.

Wilt u ook gebruik maken van onze dienstverlening als het aankomt op restauratiewerkzaamheden en dit laten uitvoeren door professionele en ervaren vakmensen voor zeer aantrekkelijke tarieven? Neem gerust contact met ons op. Naast een flexibele werkwijze, waarbij uw belangen voorop staan, kunnen wij u eerst van een eerlijke op de praktijk gebaseerde offerte voorzien.

Zo goed als nieuw of beter nog! Samen met stukadoorsbedrijf N. Hak & W. v/d Schuur is het mogelijk.

Stukadoorsbedrijf N. Hak & W. v/d Schuur

Bij ons is de klant koning. En dat merkt u onder andere aan de prijs/kwaliteit verhouding.

Over ons

Diensten

Beal Mortex
Buitengevelisolatie
Restauratiewerkzaamheden
Stucwerkzaamheden

Contact

Oosterstraat 3 - 1741 GH Schagen
06 - 254 822 69
info@h-vds.nl
Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur

© 2024 Stukadoorsbedrijf N. Hak & W. v/d Schuur. Alle rechten voorbehouden. Website door: MKBIA