Beal Mortex

Als het aankomt op stucwerkzaamheden is stukadoorsbedrijf N. Hak & W. v/d Schuur uw partner. Ons team bestaat uit ervaren, goed opgeleide en specialistische medewerkers die een professioneel eindresultaat garanderen. Echter, een oplevering van de werkzaamheden waarbij aan de hoogste standaarden voldaan word, uw wensen en eisen voorop stellend, kan niet bereikt worden zonder gebruik te maken van de beste materialen.

Daarom heeft u bij ons de keuze voor het merk Beal Mortex. Een relatief nieuw materiaal dat vele voordelen met zich draagt in zowel duurzaamheid als in de uiterlijke werking. Beal Mortex aanbrengen is echter specialistisch werk, een specialisme wat u terugvindt in onze dienstverlening.

Maatwerk en een duurzame kwaliteit

Wat Beal Mortex zo bijzonder maakt is dat het volledig waterdicht is, al vanaf een dikte van 1mm. Het is een cementproduct, dat in tegenstelling tot vergelijkbare materialen die op kalk gebaseerd zijn, niet gemengd wordt met water. Een hars wordt gebruikt, dit zorgt ervoor dat het materiaal over voldoende flexibiliteit beschikt om op vrijwel elke ondergrond toegepast te worden.

Dit materiaal geeft een betonlook die in hoge mate in uiterlijk aan te passen is aan uw wensen. Verschillende korreldiktes maken het dat u zelf invulling kunt geven aan de gewenste structuur. Daarnaast is het materiaal zeer onderhoudsvriendelijk.

Kies zelf uw stijl

Beal Mortex kan dankzij de eigenschappen van het materiaal gelijk naadloos worden afgewerkt wat leidt tot een zeer strak afgewerkt eindresultaat. De waterdichte hars zorgt ervoor dat dit materiaal kan worden toegepast in zowel natte als droge ruimtes.

Een combinatie van Beal Mortex en onze dienstverlening geeft u alle ruimte om van uw wensen omtrent uw stucwerk uit te laten komen. Bent u geïnteresseerd wat wij voor u kunnen betekenen met dit materiaal? Neem gerust contact met ons op om uw mogelijkheden en wensen te bespreken.

Stukadoorsbedrijf N. Hak & W. v/d Schuur

Bij ons is de klant koning. En dat merkt u onder andere aan de prijs/kwaliteit verhouding.

Over ons

Diensten

Beal Mortex
Buitengevelisolatie
Restauratiewerkzaamheden
Stucwerkzaamheden

Contact

Oosterstraat 3 - 1741 GH Schagen
06 - 254 822 69
info@h-vds.nl
Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur

© 2024 Stukadoorsbedrijf N. Hak & W. v/d Schuur. Alle rechten voorbehouden. Website door: MKBIA