Stucwerkzaamheden

Of het nu gaat om nieuwbouw of een renovatie, goed stucwerk laat zich op meerdere gebieden gelden. Stucen is een klus die oppervlakkig eenvoudig lijkt, maar in de praktijk voorbehouden blijft aan vakkundige handen en een ervaren oog. Gladde egale muren zijn een voorwaarde voor een goed afgewerkt en mooi verzorgd uiterlijk van uw woning.

Het maakt het mogelijk om onder goede voorwaarden te gaan schilderen en te behangen. Ook als u ervoor kiest om niet te gaan schilderen of behangen is stucwerk een noodzaak. Sterker nog: juist dan biedt stucwerk de mogelijkheid om over zeer mooie muren te beschikken die dankzij onze dienstverlening naar gelang uw wensen gestuct kunnen worden.

Een professionele benadering die u het voordeel geeft

Bij stukadoorsbedrijf N. Hak & W. vd Schuur kunt u ervan uitgaan dat uw stucwerkzaamheden in alle opzichten zullen voldoen aan de eisen en wensen die u hieraan stelt. Zoals gezegd is goed stucwerk onderhevig aan een professionele benadering, het is een vak op zich. Naast alleen de strakke en gladde muren heeft u bij ons ook de keuze voor muren met structuur. Maatwerk, daar gaat het dan om. Bij ons heeft u alle keuze uit de verschillende sierpleisters waarbij een verscheidenheid aan grofheid van de korrels de grondslag vormt om invulling te geven naar uw specifieke smaak. Wij denken graag met u mee welke type sierpleister het beste bij uw situatie past en het beste invulling geeft aan uw wensen.

Ons stucwerk wordt uitgevoerd door professionals. Al onze medewerkers zijn ervaren en goed opgeleid. Daarnaast beschikken ze allemaal over hun eigen specialisme. Dit geeft ons de ruimte om vrijwel elke klus te voltooien waarbij gegarandeerd voldaan wordt aan de hoogste standaarden: een sierlijk eindresultaat met een volkomen eigen karakter die aan al uw eisen zal voldoen.

Kwaliteit en maatwerk

Stucwerk met meerwaarde is wat wij u aanbieden. Deze werkzaamheden gaan gepaard met gunstige voorwaarden. Goede service vinden wij erg belangrijk. Wij geven hier invulling aan door u bij de oplevering een professioneel einderesultaat te bieden u ook tijdens de werkzaamheden zoveel mogelijk tegemoet komen. Tussentijdse evaluaties helpen ons om de kwaliteit gedurende het gehele proces te bewaken. Een strak werkschema geeft u duidelijk inzicht in wat u kunt verwachten tijdens de werkzaamheden en wij zorgen voor een strak gecoƶrdineerd plan zodat we zo snel, effectief en efficiƫnt mogelijk kunnen werken.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bij ons kunt u een heldere offerte aanvragen die getoetst is aan de praktijk. Professioneel stucwerk tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Stukadoorsbedrijf N. Hak & W. v/d Schuur

Bij ons is de klant koning. En dat merkt u onder andere aan de prijs/kwaliteit verhouding.

Over ons

Diensten

Beal Mortex
Buitengevelisolatie
Restauratiewerkzaamheden
Stucwerkzaamheden

Contact

Oosterstraat 3 - 1741 GH Schagen
06 - 254 822 69
info@h-vds.nl
Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur

© 2024 Stukadoorsbedrijf N. Hak & W. v/d Schuur. Alle rechten voorbehouden. Website door: MKBIA